این ساختمان‌های تهران ایمنی لازم را ندارند

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از بررسی وضعیت ایمنی ۱۶ هزار ساختمان بلندمرتبه در پایتخت توسط ۲۲ تیم ارزیابی ساختمان‌های مهم و بلند مرتبه خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادار اقتصاد، سومین جلسه قرارگاه ایمنی کالبدی کلانشهر تهران در سالن اجتماعات شهرداری تهران، با حضور شهردار تهران، دبیر این قرارگاه، رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و برخی از معاونان شهردار برگزار شد.

نصیری دبیر قرارگاه در گزارشی در رابطه با جلسات قبلی قرارگاه گفت: در دو جلسه قبلی قرارگاه سند ایمنی کالبدی شهر به جمع بندی رسید و در نهایت نیز با تصویب آن در جلسه ستاد مدیریت بحران کلان‌شهر تهران این سند جنبه قانونی پیدا کرد.مطابق سند کمیته‌های نه گانه‌ای تشکیل شد که از این میان سه کمیته فنی و عمرانی، ایمنی و شهرسازی و امور مناطق فعال تر از سایر کمیته‌ها بودند.

دبیر قرارگاه ایمنی کالبدی کلانشهر تهران به بیان اهم مسائلی که در این کمیته‌ها بررسی شده‌اند پرداخت و گفت: در این میان مواردی چون تدوین برنامه ایمن‌سازی ساختمان‌های شهرداری، به روز رسانی نقشه پهنه بندی ژئوتکنیک و ژئوفیزیک تهران و همچنین اعلام ساختمان‌های ایمن و لاینحل پایتخت از مهم‌ترین مواردی بود که طی ماه‌های گذشته مورد بررسی قرار گرفته‌است.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران افزود: چالش ایمنی تهران تنها به وسیله یک دستگاه حل نمی‌شود. برای ایمنی شهر اگرچه شهرداری ورود همدلانه تری داشته است اما ما نیاز به همراهی دولت و سایر دستگاه‌ها نیاز داریم.

نصیری اظهار کرد: در مدیریت جدید شهری طی ماه‌های گذشته برای نخستین بار ۹ دستگاه تفاهمنامه همکاری با هدف تامین ایمنی شهر تهران امضا کرده‌اند که پس از این اتفاق ۲۲ تیم ارزیابی ساختمان‌های مهم و بلند مرتبه شکل گرفته است. مطابق بررسی‌های انجام شده توسط تیم‌های ارزیابی ۱۶ هزار ساختمان نیازمند بازدید است اما تاکنون دولت بودجه‌ای برای این امر در نظر نگرفته است.

شهرداری برای مقابله با ساخت‌وسازهای ناایمن به حمایت دستگاه قضایی و نیروی انتظامی نیاز دارد

علیرضا جاوید؛ معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران گفت: شهرداری برای مقابله با ساخت‌وسازهای ناایمن به حمایت دستگاه قضایی و نیروی انتظامی به عنوان ضابط قانون نیاز دارد. اغتشاشات چند ماهه اخیر کشور باعث شد فشار کاری این دو دستگاه زیاد شود و ما نیز آنگونه که باید برای مقابله با ساخت‌وسازهای ناایمن نتوانیم از آنها کمک بگیریم با این وجود مجموعه شهرداری با تمام توان به این مسئله ورود کرد و از ساخت‌وسازهای غیر مجاز تا حد قابل توجهی جلوگیری کرد.

جاوید گفت: هنوز هم در دو منطقه تهران شاهد تخلفاتی هستیم که امید است با تغییر شرایط و همراهی قوه قضاییه و نیروی انتظامی با این تخلفات نیز برخورد شود.

مرادی؛ نماینده دادستان کشور نیز با اشاره به مطالب مطرح شده در جلسه اختصارا گفت: برای حل معضلات مربوط به ساختمان‌های ناایمن در تهران و گودهای غیرمجاز باید هم به صورت سلبی شامل برخورد انتظامی و قضایی ورود داشته باشیم و هم به صورت ایجابی، برنامه‌ریزی بکنیم. به عنوان مثال برای منطقه‌ای که پر خطر است و ۶۰ هزار ساکن دارد باید به جز برخورد قضایی و انتظامی تمهیداتی دیگر در راستای حمایت از مردم اندیشید.

۱۴ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۰
کد خبر: 37620
منبع: تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha